onsdag 10 december 2008

Onsdag 22:03

Fick springa ut för en liten stund sen för brandlarmet gick i vattentornet, jobbigt. För när det går får man inte använda hissen och det är många trappor. Det värsta var när man skulle upp igen och alla ville ta hissen. Det orkade inte jag vänta på så jag tog trapporna och shitt, jag trodde jag skulle dö när jag kom upp. Kanske ska börja gå de lite oftare, haha!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och väntar på Björne. Han sitter i skolan och pluggar och jag vill gärna säga "Hej" till honom innan jag går och lägger mig. Ska nog gå och lägga mig och läsa boken "gömda av Lisa Marklund" som jag började på igår. Det är en sånna böcker jag tycker om, självbiografier. Läste knappt någonting i skolan bara för att det var så tråkiga böcker man fick. Man fixade ihop någon bokrecension ändå på någe sätt. Eller så gjorde man ju inte varje gång, det var kanske mer på engelskan när jag tänker efter, hehe. Men när man får läsa vad man vill och när man vill så är det riktigt trevligt.

Nej vad mycket jag skriver nu, jag ska ju inte ens sitta här. Imorgon blir det en lång dag på jobbet, 10-21. Vi ska jag julklappskväll så egentligen jobbar jag bara en timma längre än vad jag brukar på torsdagar, men det är länge ändå.

Nej nu säger jag godnatt så kanske vi hörs imorgon, om jag orkar. Lycka till Malin på intervjun, det där fixar du! <3

22:10

1 kommentar:

Jessica Karlsson sa...

Om jag minns rätt så var det jag som fick läsa dina böcker på engelska åt dig och sedan berätta vad dem handlade om !