måndag 6 april 2009

Lite komiskt

Jag måste bara visa vad jag hittade på nätet, om ni orkar läsa :) Jag tycker att det stämmer ganska bra.

JUNGFRUN SOM VUXEN
Jungfrun är en konstig blanding av realism och en drivkraften mot perfektionism, något som realisten i dig känner till och vet. Men perfektionisten i dig vet också att varje handling kan kritiseras.
Din realistiska sida har gett dig en analysförmåga, som är både metodisk och effektiv. Du har fått gåvan att kritiskt granska allt som du ser och du är dessutom mycket observant. Du beundrar perfekta gjorda saker. Tack vare dig är världen en bättre plats, eftersom du alltid gör sådant som andra inte vill göra. Du vet att även dessa saker måste göras.

JUNGFRUNS LIVSFILOSOFI
Allt måste göra och vara perfekt, säger perfektionismen i dig. Inte heller människokroppen utgör ett undantag från den här regeln. Du är mycket mån om både din hälsa och din hygien. Trots att du äter rätt under vissa perioder, kan du vräka dig onyttiga saker sedan. Vi har alla våra motsägelser.
Du blir inte kär i en person, utan i möjligheten som personen ger dig att bygga upp den perfekta relationen. Du blir oftast överraskad av relationernas logik och du blir glad om du kan växa som person genom det som den andra ger och gör. Du letar efter den perfekta relationen, det perfekta hemmet och du kommer att vilja ha det perfekta jobbet och de perfekta barnen.

JUNGFRUNS EGENSKAPER
Du är född i ett intelligent tecken. Du ser allting mer objektivt än andra, när du analyserar något. Du är en otrolig domare. Människorna respekterar dig och värderar dina åsikter väldigt högt. De söker sig till dig när de behöver råd, något som du tycker om.
Det bästa med dig är att du vet hur man blir respekterad av andra. Det finns en risk att andra ogillar dig, men det finns sällan några som inte kommer att respektera dig.


Det låter ju faktiskt lite som jag :)

Inga kommentarer: