måndag 21 december 2009

Middagstips



Efter en härlig promenad hemma i kalla vackra Norrköping passade jag på att laga lite lunch när jag kom hem. Nu ska ni få höra:

Till denna rätt kan du använda både laxfilé eller kycklingfilé, går vilket som..

Du behöver:
- färskpasta, spenat är min favorit!
- 2 dl creme fraiche
- 2 dl creme fraiche tomat & basilika

1. Sätt på ungnen (lax 175 grader eller kyckling 200 grader) ca 30 min.
2. Vänta med pastan tills laxen eller kycklingen nästan är klar.
3. Sätt på pastan, den ska koka i ca 3 minuter.
4. Blanda ihop creme fraichen tillsammans i en annan kastrull, bara så det blir varmt.
5. Häll av pastan och låt den rinna av.
6. Häll ner pastan i kastrullen tillsammans med creme fraichen.

7. Servera med gönsaker till, mums!

Hoppas det smakar ^^,

Inga kommentarer: